honlaptérkép  ]   [  kapcsolat  ]


 


 

Friss hírek:  
Szabályos kutyatartás - türelmi idő

Kérem a kiskutasi kutyatulajdonosokat és kutyatartókat arra, hogy gondoskodjanak ebük – ebeik szökésbiztos tartásáról!

Kutyáikat a kutyatartók kötelesek saját ingatlanjain tartani, annak biztosításáról gondoskodni kötelesek!

Figyelmeztetéssel kapcsolatos esetleges munkálatokra, a szabályos kutyatartásra való felkészülésre 15 naptári nap határidő áll rendelkezésre.

Kiskutas, 2016. február 11.

Halász Gábor polgármester


folytatás »
Áldott Karácsonyt kívánunk!

Minden kedves weboldalunkra látogatónak áldott Karácsonyt kívánunk! Az év legszebb ünnepén szeretettel gondolunk mindazokra, akik jótettükkel, munkájukkal, segítő vagy kritikai intelmükkel, imáikkal hozzájárultak Kiskutas közösségének boldogulásához, mindennapjaihoz, ünnepi pillanataihoz.

Köszönjük építő hozzáállását, kitartását, azoknak is, akik nehezebb perceinkben a javunkat óhajtották, közbenjártak vagy tettek értünk annak érdekében, hogy közös sorsunk jó mederben maradjon!

Bízom abban, hogy e közösség néha nehezen látható, de meglepően erős szövetét, a Karácsony ünnepi pillanatai által, ismét átitatja a szeretet ledönthetetlen ereje.

Képviselő-testületem, valamint Kiskutas polgárai nevében megkülönböztetett tisztelettel: Halász Gábor polgármester    


Karácsonyi Találkozó 2015

Tisztelettel és szeretettel várom közös karácsonyi találkozónkra 2015. december 18-án, 18 órára a Faluházba

Közreműködők - program: Kovács Kata és Jurina Bea előadása; Press Dance Tánccsoport karácsonyi táncos produkciója; Nagykutasi Óvoda növendékeinek műsora; Fazekas Judit tűzzsonglőr szabadtéri show-ja

A találkozást várva, Kiskutas Képviselő-testületének nevében üdvözli:

Halász Gábor

polgármester

 

"A karácsony úgy érkezik meg minden esztendőben, mint maga a decemberi hónap, havával és téli gondjaival, költészetével.

Akára telet, mintha az ünnepeket is elegendő volna rábíznunk a csillagok járására, hogy a nagy égi mechanizmus engedelmesen, évről évre meghozza számunkra. De ez nem így van.

Az ünnep nem csak „ránk köszönt”, az ünnepet ki is kell érdemelnünk."

/Pilinszky János/


A Kiskutasi Mikulás Hivatalának közleménye

Kedves Kiskutasi Gyerekek!

Idén, december 4-én, délután 5-6 óra felé érkezem Kiskutasra, hogy látogatásommal és ajándékommal fejezzem ki hálámat a jó gyerekeknek, akik szorgalmasan tanultak, szót fogadtak és segítettek otthon.

Azt, hogy melyik háznál, mely gyermekeknél állok meg, már eldöntötte központi hivatalom Mikulás bizottsága, ugyanakkor a névsor december 4-ig szigorúan titkos.

Hivatalomhoz érkezett néhány panasz is Kiskutasról, ezért Krampuszomat felkértem a közreműködésre, vagyis velem tart utamon 2015 évben is.

Tájékoztatásul közlöm, hogy a Mikulás Hatóság Kommunikációs Osztálya engedélyezi a fényképfelvételeket az ünnepi alkalomkor és hozzájárul a közösségi oldalakon történő közléséhez.

A Mikulás


Kiskutasi tanuló fiatalok figyelem! Ne maradj le a Bursa pályázatról!

Kiskutas Község Önkormányzata az Emberi Erőforrások Minisztériumával együttműködve kiírja 2016. évre a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot felsőoktatási hallgatók („A” típusú pályázat) és felsőoktatási tanulmányokat kezdeni kívánó fiatalok („B” típusú pályázat) számára a 2015/2016. tanév második és a 2016/2017. tanév első félévére vonatkozóan.

A PÁLYÁZATI FELHÍVÁST ELOLVASHATOD MINDEN TUDNIVALÓVAL EGYÜTT A folytatás-ra KATTINTVA!


folytatás »

««« ««  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | [...]  »» »»»

Térfigyelő
A Kálócfapusztai Szűz Mária Neve Kápolna
tovább »
Kálócfapuszta kápolna
GALÉRIÁINK tovább »»
LAPOZGATÓ tovább »»
Együttműködő partnerek:
Helikon rádió
Zalai Hírlap
V. kerület
Nagykutas
eMagyarország
Festetics Kastélyszálló Szeleste
© 2008-2014. kiskutas.hu! Minden jog fenntartva! Webmester: Geszta