honlaptérkép  ]   [  kapcsolat  ]


 


 

Friss hírek:  
Kedves Látogatók, erre tévedt drága Emberek!

E weboldalunk ugyan megmarad még egy ideig az érdekes és a néhány unalmas tartalom miatt, viszont arra kérjük a weben utánunk kutató érdeklődőket, hogy keressenek, figyeljenek és kövessenek minket az alábbi hivatalosnak tartott (közszolgálati és kormányzati szolgáltatás) Facebook oldalunkon. Ezen a közösségi oldalon nagyon érdekes dolgokat olvasgathatnak időnként:

https://www.facebook.com/kiskutas1211/

Éberen várjuk Önöket, várunk Titeket szeretettel!


Üzenet Kiskutasról

Kiskutas község minden polgára, Képviselőtestületünk minden tagja nevében kívánom, hogy legyen Önnek, szeretteinek, barátainak és szövetségeseinek áldott Karácsonya! Tisztelettel és szeretettel kívánunk sikeres, boldog új esztendőt, legyen egészséges, erős 2017-ben is! Gondoljon ránk szeretettel!                                                                       Községünk Képviselőtestülete nevében: Halász Gábor polgármester

„Világ ékessége,
kezdete és vége!
Ó fényességes
Ó békességes
Ó dicsőséges
Karácsony!”

(Weöres Sándor)


Idősebbjeink Napja és Karácsony 2016.

Tisztelettel és szeretettel várunk minden kiskutasi és nagykutasi embert, minden kedves vendéget a Faluházba 2016. december 16-án 17 órára, közösségünk Karácsonyára, amit a szokásos formában tartunk meglepetésekkel, forralt borral és egyéb finomságokkal.

Karácsonyi műsort adnak elő és velünk ünnepelnek: Kis-Hétrét együttes, valamint a Press Dance Tánccsoport.

A karácsonyi együttlétünk előtt, december 16-án, 14 órára várjuk Faluházunkba községünk idősebb, meghívott polgárait az idei Idősebbjeink Napjára kikapcsolódni, emlékezni, beszélgetni és persze szórakozni egy kicsit. Finomakat főzünk, jó borokkal készülünk! Szeretettel és megújult erővel készülünk!

Az Idősebbek Napja 2016. közreműködői és fellépő művészei: Szak Dorina, Tsutsek Annamária, Dezse Krisztina, Timbókovics Eszter és Kondor Dóra.

Az újbóli találkozást remélve, Kiskutas Képviselőtestületének nevében: Halász Gábor polgármester


Tánctábor indul Kiskutason

Egyhetes Press Dance tánctábor indul Kiskutason 2016. július 25-én. A huszonnégy gyermekből álló csapat a település minden rendelkezésre álló középületét és közterületét birtokba veheti és a táncfoglalkozásokon kívül szabadidejüket a városi nyüzsgéstől megtisztult környezetben tölthetik. Halász Gábor, Kiskutas polgármestere és Meretei-Simon Beáta a tánccsoport vezetője a jelenlegi együttműködésüket kiegészítve a nyári tánctábort minden évben, újabb tartalmakkal kívánják megszervezni. A kezdeményezés nyitott, minden helybéli érdeklődő fiatal csatlakozhat, a közösség rendjének elfogadásával.


KISKUTAS.805. - 2016. JÚLIUS 9.

Kerti Party Mustár Mustra - mindenkit szeretettel várunk július 9-én szombaton a kiskutasi Faluházhoz!

11 órától közös előkészületek

15 órától játszóház az Óvoda közreműködésével gyermekeknek

17 órától fellép a Válicka Citerazenekar

18 órától beindul a Zalaszentmihályi Nóta és Népdalkör műsora

19 órától Porkoláb Tamás humorista műsora

20 órától PRESS DANCE TÁNCCSOPORT RENDKÍVÜLI ELŐADÁSA

20 óra 56 perc – Polgármester köszöntője

21 órától élő exkluzív koncert két részben, 1 zongorával és 1 mikrofonnal:

KRISZ RUDI

Mindenkit szeretettel várunk már a készülődésnél – elkél a segítség, továbbá a fröccsök, a kolbászok és a mustárok bevizsgálása is jó feladatnak ígérkezik.

Bővebben lehet tájékozódni a Facebook-on, csak rá kell keresni Kiskutasra gyorsan. A szóbeszédeket, felröppenő rémhíreket 9-én szombaton 11 órától a Faluház udvarán cáfoljuk személyesen:)««« ««  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | [...]  »» »»»

Térfigyelő
A Kálócfapusztai Szűz Mária Neve Kápolna
tovább »
Kálócfapuszta kápolna
GALÉRIÁINK tovább »»
LAPOZGATÓ tovább »»
Együttműködő partnerek:
Helikon rádió
Zalai Hírlap
V. kerület
Nagykutas
eMagyarország
Festetics Kastélyszálló Szeleste
© 2008-2014. kiskutas.hu! Minden jog fenntartva! Webmester: Geszta